Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2016

За одержання хабара службовця ветеринарної медицини засуджено до 5 років позбавлення волі

Прокуратурою Черкаської області відстояна державницька позиція щодо невідворотності покарання за вчинення злочину у кримінальному провадженні про обвинувачення начальника управління ветеринарної медицини в Черкаському районі – головного державного інспектора ветеринарної медицини  Черкаського району за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Завдяки принциповому підходу державного обвинувача до підтримання державного обвинувачення у цьому провадженні, внесенню обґрунтованих  апеляційної та касаційної скарг, на сьогодні завершено судовий розгляд вказаного провадження та ухвалено законне судове рішення.
Так, 29.11.2016 апеляційним судом Черкаської області залишено в силі вирок Соснівського районного суду м. Черкаси від 16.09.2015, яким вищевказану службову особу засуджено за ч. 3 ст. 368 КК України до 5 років позбавлення з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на два роки з конфіскацією всього належного майна, з позбавленням 9 рангу державного службовця.  
Нагадаємо, начальник управління ветеринарної медицини в Черкаському районі – головний державний інспектор ветеринарної медицини Черкаського району обвинувачувався в одержанні від свого підлеглого працівника у лютому 2015 року неправомірної вигоди в сумі 12 000 грн. за включення останнього до штатного розпису управління ветеринарної медицини в Черкаському районі.
На цей час вирок суду вступив в законну силу.
 
 
       Прес-служба  прокуратури Черкаської області
 
кількість переглядів: 2404