Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2016

За участі прокуратури області визнано недійсними результати незаконного аукціону з продажу активів Жашківського цукрового заводу

Прокуратурою Черкаської області здійснено вступ та забезпечується участь у розгляді господарським судом Черкаської області справи про банкрутство ТОВ "ВІГ-Жашківський цукровий завод".
У ході розгляду справи визнано недійсними результати аукціону та договір купівлі - продажу цілісних майнових комплексів цукрового заводу, які перебували в іпотеці державного банку, за ціною 4,3 млн. грн., тоді як початкова  вартість зазначеного нерухомого майна становила 43 млн. грн.
Завдяки принциповій позиції прокуратури судом надано належну оцінку факту незаконного відчуження у складі майна банкрута гуртожитків та трансформаторних підстанцій, які обслуговують м. Жашків.
За рішенням суду першої інстанції, що набуло законної сили в момент його проголошення, об'єкти житлового фонду та комунальної інфраструктури підлягають поверненню у ліквідаційну масу банкрута, а в подальшому передачі до комунальної власності м. Жашкова.
 
Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2210