Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

за 12 місяців 2014 року

Стан розгляду запитів на інформацію прокуратурою Черкаської області

        Протягом 2014 року до органів прокуратури області надійшло 172 запити на отримання доступу до публічної інформації, з них розглянуто 131. За результатами розгляду запитів інформацію надано на 84, роз’яснення - у 47. Відмов у задоволенні запитів не було. Іншим розпорядникам інформації направлено 41 запит.
        Переважно запити надходили з питань нагляду за додержанням і застосуванням законів - 37, досудового розслідування - 33, представництва громадян та держави в суді - 3, підтримання державного обвинувачення - 2, організаційно-розпорядчої діяльності - 8, (у т.ч. статистичної інформації - 1), кадрових - 15, з інших питань - 33.
        Запити надходили у наступний спосіб: поштовим зв'язком - 95, електронною поштою - 57, прийнятих на  прийомі - 19, факсимільним зв'язком - 1.
        Суб’єктами відносин у сфері доступу до публічної інформації у 88 запитах були фізичні особи, 84 - юридичні, з них 45 - представники засобів масової інформації, 31 громадські організації.
        Згідно ст. 23 Закону України «Про доступ до публічної інформації» рішення, дії чи бездіяльність органів прокуратури області як розпорядника інформації запитувачами  до суду не оскаржувались.

кількість переглядів: 957