Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2017

КЕРІВНИКА ЧЕРКАСЬКОГО АЕРОПОРТУ СУДИТИМУТЬ ЗА ХАБАР

 
Прокуратура Черкаської області скерувала до суду справу, яка стосується виконувача обов’язків директора КП "Аеропорт Черкаси" Черкаської обласної ради та її помічника. Їх звинувачують у отриманні хабара від директора одного з товариств міста. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.
 
Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачені упродовж червня цього року вимагали 70 тисяч гривень від директора одного з товариств міста за підготовку пакету документів та підписання договору оренди приміщення, яке перебуває на балансі КП "Аеропорт Черкаси". Із зазначеної суми затримані отримали першу частину хабара в сумі 50 тисяч гривень.
 
Злочинців піймали 16 червня цього року "на гарячому" працівниками прокуратури Черкаської області, Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області.
 
За скоєний злочин затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
 
 
 
Інші джерела:
 

кількість переглядів: 2365