Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2017

У ЗОЛОТОНОШІ ПРАЦІВНИКА КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЗАТРИМАЛИ НА ХАБАРІ

У четвер, 11 травня, прокуратурою Черкаської області спільно з відділом боротьби з корупцією і  організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Черкаській області та слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрито начальника дільниці одного з комунальних підприємств м. Золотоноша, який вимагав від підлеглого працівника неправомірну вигоду за невжиття заходів, спрямованих на звільнення останнього.
 
 
Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури. 
 
 
Правоохоронці встановили, що керівник вимагав у свого підлеглого з оформленою групою інвалідності щомісячну «данину» у п’ятдесят відсотків від заробітної плати. У разі незгоди зловмисник погрожував звільнити чоловіка. 
 
 
Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України при одержанні частини неправомірної вигоди в сумі 3 600 грн., які вилучено у затриманого в ході огляду місця події.
 
 
За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
 
 
На цей час проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії.
 
 
Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
 
 
 
 
 
Інші джерела:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

кількість переглядів: 1722