Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.04.2016

ЗАТРИМАНО ПРАВООХОРОНЦІВ, ЯКИХ ПІДОЗРЮЮТЬ У СПРИЯННІ ВТЕЧІ ЗЛОЧИНЦІВ ЗІ СМІЛЯНСЬКОГО ІЗОЛЯТОРУ

За результатами перевірки обставин втечі трьох слідчо-арештованих за скоєння особливо тяжких та тяжких злочинів з приміщення ізолятора тимчасового тримання Смілянського ВП ГУНП в Черкаській області прокуратурою області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу), ч.5 ст. 27, ч.1 ст. 393 (пособництво у втечі з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України, повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.
 
Учора, 19 квітня, в порядку ст. 208 КПК України слідчими прокуратури було затримано двох працівників Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, які підозрюються у перевищенні своїх службових повноважень та пособництві у вчиненні підслідними злочину.
 
Досудове розслідування триває, наразі вирішуються питання про повідомлення зазначеним правоохоронцям про підозру, відсторонення їх від посад та обрання запобіжного заходу.
 
За фактом втечі слідчо-арештованих з приміщення ізолятора тимчасового тримання Смілянським відділом поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 393 (втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) Кримінального кодексу України.
 
На цей час місцезнаходження одного з втікачів встановлено, пошуки інших тривають.
 
Джерела:
 
 

кількість переглядів: 2264