Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.04.2016

СЛІДЧИЙ-ХАБАРНИК ПОСТАНЕ ПЕРЕД СУДОМ

Слідчого Драбівського відділення поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Черкаській області судитимуть за хабар. Нині обвинувачений під домашнім арештом. Його також відсторонили від займаної посади.
Слідством установлено, що слідчий у березні цього року отримав від підозрюваного у кримінальному провадженні, в якому здійснював досудове розслідування, неправомірну вигоду –  4 тис. грн.,  за звільнення останнього від кримінальної відповідальності.
«Прокуратурою області завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт щодо слідчого Драбівського відділення поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Черкаській області, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України», – повідомляє Світлана Андрійченко, прес-секретар прокуратури області.
Правоохоронцю загрожує позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
                Джерело:   http://nikorupciji.org/2016/04/07/slidchyj-habarnyk-postane-pered-sudom/                   

кількість переглядів: 2528