Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.04.2016

У СМІЛІ НА ХАБАРІ "СПАЛИВСЯ" ЩЕ ОДИН "МЕТЕЛИК"

Жадібність до “службового” збагачення чиновників середньої ланки інколи затьмарює усі доводи розуму. Через це у колах правоохоронців цю категорію нечистих на руку вже встигли прозвати “метеликами”, натякаючи на спорідненість їхнього невтримного потягу до грошей із безоглядністю комах, що вперто летять на світло, навіть якщо це блиск відкритого і небезпечного полум’я…
Прокуратурою області спільно із управлінням захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України викрито злочинну діяльність посадової особи одного з відділів виконавчого комітету Смілянської міської ради, який вимагав неправомірну вигоду в розмірі 22 тис. грн за видачу дозвільних документів на розміщення об’єктів торгівлі.
Вказану особу  05.04.2016 затримано «на гарячому» в службовому кабінеті безпосередньо після одержання частини грошових коштів в розмірі 2 тис. грн.
Наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває, перевіряються інші факти протиправних дій посадової особи органів місцевого самоврядування, – повідомила прес-служба  прокуратури Черкаської області.
 
Джерела:
 
 

кількість переглядів: 2464