Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2015

НАЧАЛЬНИК З ОПЕРАТОРОМ "ОБІКРАЛИ" ЗАПРАВКИ НА СОЛІДНУ СУМУ

Підприємству завдано збитків більш, ніж на мільйон гривень. За склоєне чоловікам загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.
Прокуратура Черкаської області за наслідками досудового розслідування  затвердила та до суду направила обвинувальний акт стосовно двох жителів Уманського району, які працюючи на посадах начальника та оператора автозаправних станцій одного із підприємств в Уманському районі, протягом січня – березня 2014 року привласнили паливно-мастильні матеріали із чотирьох автозаправних станцій та продали їх за грошові кошти жителям Черкаської області. Внаслідок дій чоловіків підприємству завдано майнової шкоди на суму 1 072 681 гривень.
Дії останніх кваліфіковано за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366 (службове підроблення), ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Максимальна санкція статей передбачає дванадцять років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
 
Джерела:

кількість переглядів: 2497