Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.05.2023

Корсунчанин, який пропонував поліцейським неправомірну вигоду, постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Смілянської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя м. Корсунь-Шевченківський за фактом пропозиції надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).
За даними слідства чоловік, рухаючись автомобілем, порушив Правил дорожнього руху та був зупинений працівниками патрульної поліції. З метою уникнення адміністративної відповідальності водій авто висловив пропозицію надати неправомірну вигоду співробітникам сектору реагування патрульної поліції за нескладання стосовно нього протоколу про адміністративне правопорушення.
Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України передбачає покарання у виді штрафу або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не можу бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 522