Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2022

Судитимуть членів злочинного угруповання, які проводили азартні ігри в м. Черкаси

Прокурорами Черкаської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо організованої злочинної групи, члени якої на території м. Черкаси незаконно організовували та проводили азартні ігри (ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 203-2 КК України).
За даними слідства учасники злочинного угруповання всупереч вимогам чинного законодавства організували незаконний доступ до азартних ігор в 3 приміщеннях, розташованих у місті Черкаси, з використанням персональних комп’ютерів та мережі Інтернет.
За клопотаннями сторони обвинувачення організатору злочинної групи та його пособнику судом обрано запобіжні заходи у вигляді застави на суму 234 тис. грн та 198 тис. грн відповідно, щодо виконавця – особисте зобов’язання.
Санкція ч. 2 ст. 203-2 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу на суму від 680 тис. грн до 850 тис. грн.
Діяльність злочинної організації припинена працівниками прокуратури спільно з працівниками ЧРУП ГУНП в Черкаській області та Управління СБ України в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 307