Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.12.2022

За позовом Золотоніської окружної прокуратури до місцевого бюджету судом стягнуто 38,5 тисяч гривень

За процесуального керівництва Золотоніської окружної прокуратури судом винесено вирок, яким засуджено жительку міста Золотоноша за  фактом вчинення шахрайських дій (ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України).
За даними слідства 37-річна місцева жителька з метою заволодіти бюджетними коштами упродовж 2018 – 2019 років шляхом внесення недостовірних даних до декларації про доходи та майновий стан, ввела в оману працівників управління праці та соціального захисту населення виконкому Золотоніської міської ради.
Крім того, задоволено цивільний позов керівника Золотоніської окружної прокуратури в інтересах держави в особі управління праці та соціального захисту населення виконкому Золотоніської міської ради та стягнуто з засудженої до місцевого бюджету 38,5 тисяч гривень.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 520