Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.12.2022

Повідомлено про підозру жителю м. Сміла, який збував особливо небезпечну психотропну речовину

Смілянською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту особливо небезпечної психотропної речовини (ч. 2 ст. 307 КК України).
Слідством встановлено, що 30-річний житель міста Сміла через мережу Інтернет придбав та зберігав за місцем свого проживання для подальшого збуту особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, - PVP.
З метою збуту зазначеної психотропної речовини чоловік передав своєму знайомому пакет з одягом, до якого поклав і психотропну речовину. Вказана особа, використовуючи анкетні дані підозрюваного, передала до логістичної компанії зазначений пакунок для доставлення до одного з міст Донецької області.
 На цей час чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід – домашній арешт.
Досудове розслідування триває.
Санкція ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 812