Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2022

На Черкащині засуджено жителя Кремінної, який пограбував місцеву жительку

За принципової позиції прокурорів Канівського відділу Смілянської окружної прокуратури судом засуджено до позбавлення волі чоловіка, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК України (відкрите викрадення майна, вчинене в умовах воєнного стану).
Під час судового розгляду прокурором доведено, що житель м. Кремінна Луганської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів проти власності, проник до будинку потерпілої та наніс три удари кулаком в обличчя з метою упередження опору останньої, після чого відкрито заволодів грошовими коштами жінки, ще й продуктами харчування.
Враховуючи наявність доказів, суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 КК України, та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 681