Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2022

7 років за збут психотропів: у Черкасах засудили чоловіка, який розповсюджував амфетамін

За принципової позиції прокурора Черкаської окружної прокуратури судом засуджено до позбавлення волі жителя м. Черкаси, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 307 КК України).
Прокурором у суді доведено, що 36-річний черкащанин, який раніше вчинив злочин у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин, придбав задля подальшого збуту психотропну речовину – амфетамін, частину якої збув іншим особам, а решту зберігав при собі.
Враховуючи наявність доказів, суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 307 КК України, та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 506