Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2022

Побив співмешканку – засуджено жителя м. Звенигородка

Звенигородською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення в кримінальному провадженні за обвинуваченням 28-річного жителя м. Звенигородка, який спричинив легкі тілесні ушкодження своїй співмешканці, з якою винний перебував у сімейних відносинах, що є обтяжуючою обставиною покарання (ч. 1 ст. 125 КК України).
Так, місцевий житель під час словесної сварки, на ґрунті тривалих неприязних відносин із своєю співмешканкою, наніс останній декілька ударів кулаками та ногами в різні частини тіла, чим спричинив їй тілесні ушкодження, які відповідно до висновку експерта належать до категорії легких тілесних ушкоджень.      
Суд, врахувавши зібрані докази, визнав чоловіка винним в інкримінованому кримінальному правопорушенні та призначив покарання у вигляді штрафу у сумі п'ятдесят неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 741