Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.11.2022

За позовами ювенальних прокурорів зобов’язано оформити правовстановлюючі документи для закладів освіти та дозвілля дітей

За позовами прокурорів окружних прокуратур області судами зобов’язано уповноважені органи вжити заходів та оформити правовстановлюючі документи на земельні ділянки та заклади для навчання та дозвілля дітей.
Так, за позовом Уманської окружної прокуратури зобов’язано відповідний орган оформити правовстановлюючі документи на земельну ділянку, площею 0,8 га, та приміщення загальноосвітнього навчального закладу, площею понад 600 м2, загальною вартістю 20 млн грн.
Також за аналогічних обставин задоволено позовну заяву Смілянської окружної прокуратури та зобов’язано орган місцевого самоврядування Городищини вчинити дії щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку та приміщення закладу, призначеного для організації дозвілля дітей.
Таким чином, за позовами прокурорів усунуто передумови для зловживань щодо розпорядження зазначеними земельними ділянками та ризики для нормального функціонування закладів освіти і навчального процесу в них.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 259