Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2022

Викрито 6 жителів Черкас, які збували наркотики

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області спільно з Управлінням карного розшуку ГУНП в Черкаській області затримано шістьох жителів м. Черкаси за підозрою у незаконному зберіганні психотропних речовин та наркотичних засобів з метою їх збуту, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.
За версією слідства група з шести осіб зберігала з метою збуту та збувала  на території м. Черкаси психотропні речовини і наркотичні засоби.
Під час проведення обшуків у помешканнях та  автомобілях підозрюваних вилучено близько 90 пакетиків з психотропною речовиною, наркотичні засоби в особливо великих розмірах, електроні ваги та кошти, отримані за збут психотропної речовини.  
Органом досудового розслідування дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 КК України.
Усіх причетних до збуту психотропної речовини осіб затримано на місці. На цей час до суду подано клопотання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Довідково: ч. 2 ст. 307 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Примітка: відповідно до положень ст. 62. Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку    і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 487