Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2022

За збут наркотичних засобів канівчанину загрожує до 10 років позбавлення волі

За процесуального керівництва Смілянської окружної прокуратури повідомлено про підозру канівчанину за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також збуту наркотичного засобу (ч. 2 ст. 307 КК України).
Слідством встановлено, що 39-річний житель міста Канева, будучи особою, яка раніше вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 309 КК України, придбав наркотичний засіб, обіг якого обмежено – метадон, та зберігав його за місцем свого проживання.
У подальшому співробітниками поліції в установленому законом порядку зафіксовано збут вказаною особою наркотичного засобу.
За результатами розгляду клопотання слідчого Канівським міськрайонним судом підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
Довідково: за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, підозрюваному загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.
Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 746