Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2022

За розповсюдження наркотиків до 7 років 6 місяців позбавлення волі засуджено корсунчанина

За принципової позиції процесуального прокурора Черкаської обласної прокуратури Корсунь-Шевченківським районним судом Черкаської області за збут наркотичних засобів засуджено 37-річного місцевого жителя (ч. 2 ст. 307 КК України).
Слідством встановлено, що чоловік, проживаючи в м. Корсунь-Шевченківський, маючи не зняту та не погашену судимість за вчинення злочину у сфері обігу наркотичних засобів, продовжував збувати наркотичні засоби та психотропні речовини місцевим жителям.
Незважаючи на те, що обвинувачений свою незаконну діяльність ретельно приховував від оточуючих, під час розслідування задокументовано факти збуту підозрюваним наркотичних засобів.
У ході судового розгляду стороною обвинувачення надано суду докази, які беззаперечно доводять вину останнього, тому судом винесено обвинувальний вирок, яким вказаного чоловіка засуджено до покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.
Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 710