Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.08.2022

Органами прокуратури доведено в суді вину жителя Золотоноші у вчиненні ДТП зі смертельними наслідками

Черкаським апеляційним судом завершено апеляційний розгляд кримінального провадження стосовно обвинуваченого, якого вироком Черкаського районного суду Черкаської області засуджено за  ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135 КК України до 3 років 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
Так, 32-річного жителя м. Золотоноша визнано винним у тому, що він, керуючи автомобілем «ВАЗ-21063», рухаючись центральною вулицею одного з сіл Золотоніського району Черкаської області, допустив наїзд на пішохода та втік з місця події. У результаті ДТП потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження, що стали причиною її смерті.
Не погоджуючись з вказаним вироком суду, сторона захисту подала апеляційну скаргу, за результатами розгляду якої доводи захисника обвинуваченого визнано безпідставними, а вирок суду першої інстанції залишено без змін.
З огляду на тяжкість та рівень суспільної небезпеки вчинених  кримінальних правопорушень, суд дійшов до переконання про необхідність призначити вказаній особі покарання у виді позбавлення волі, яке слід відбувати реально.
Таким чином обвинувальний вирок Черкаського районного суду Черкаської області стосовно вказаної особи вступив у законну силу.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 843