Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.04.2022

Повідомлено про підозру 51-річному мешканцю Золотоніщини за зберігання бойових припасів та наркотичних засобів

Золотоніською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за підозрою 51-річного мешканця одного із сіл Золотоніського району у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263 (носіння, зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу) та ч. 3 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання  наркотичних засобів без мети збуту в особливо великих розмірах) КК України.

Установлено, що у ході санкціонованого обшуку домоволодіння особи виявлено та вилучено 150 патронів, які є боєприпасами до нарізної вогнепальної зброї, а також наркотичні засоби загальною вагою понад 10 кг, які останній зберігав за місцем свого проживання.

Правопорушника затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 263,  ч. 3 ст. 309 КК України.

Довідково: Зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу карається позбавленням волі від трьох до семи років.

Незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту в особливо великих розмірах карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 808