Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2022

500 доларів США за повернення автомобіля – затримано жінку, яка пропонувала неправомірну вигоду керівнику одного з відділів поліції Черкащини

13 квітня 2022 року під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури слідчими Черкаського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області та співробітниками Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України затримано 36-річну жінку за фактом надання неправомірної вигоди в розмірі 500 доларів США керівнику одного з відділів поліції Черкащини.

Зазначені кошти громадянка пропонувала за повернення транспортного засобу, який було вилучено у зв’язку з керування ним у стані сп’яніння.

Відразу після передачі грошей особу було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) та обрання запобіжного заходу.

Тривають слідчі (розшукові) дії.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1188