Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2022

На Канівщині директору комунального підприємства повідомили про підозру через службову недбалість, яка призвела до 14 млн грн збитків

За процесуального керівництва прокурори Черкаської обласної прокуратури повідомили про підозру директору комунального підприємства за фактом вчинення службової недбалості, що завдало тяжких наслідків охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

За версією слідства, підозрюваний внаслідок неналежного виконання покладених на нього службових обов’язків щодо забезпечення належного ведення обліку та реалізації будівельного матеріалу допустив нестачу піску на загальну суму понад 14 млн грн, спричинивши  шкоду інтересам Канівської об’єднаної територіальної громади.

Заходи з викриття проводилися Черкаською обласною прокуратурою спільно зі слідчими Нацполіції та співробітниками Управління Служби безпеки України в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1177