Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2021

За апеляцією прокурора скасовано незаконний виправдувальний вирок

За принципової позиції обласної прокуратури Черкаським апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу прокурора та скасовано виправдувальний вирок щодо особи і винесено новий вирок, яким засуджено 40-річного жителя Жашківського району Черкаської області за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України та призначено реальну міру покарання- 4 роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.


Згідно з обвинувальним актом обвинувачений 04.03.2012, керуючи автомобілем «Opel Vectra», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись по автодорозі поблизу с. Тетерівка Жашківського району Черкаської області, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням вказаного транспортного засобу, з’їхав з проїжджої частини дороги в кювет за правим по напрямку руху узбіччям, де здійснив наїзд на дерево.


Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди один пасажир вказаного автомобіля загинув, а інший отримав тяжкі тілесні ушкодження.


                                                                                              Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1138