Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2021

30-та річниця прокуратури України - колектив прокуратури Черкащини привітали з професійним святом (ФОТО)

У вівторок, 30 листопада 2021 року, напередодні Дня працівників прокуратури та з нагоди 30-річчя органів прокуратури, в Черкаській обласній прокуратурі відбулися урочисті заходи, на яких керівник обласної прокуратури Олександр Воронін привітав колектив прокуратури Черкащини з професійним святом.

Під час свого виступу очільник прокуратури відзначив, що важливою гарантією на шляху зміцнення законності та правопорядку, забезпечення миру, справедливості й спокою є налагодження спільної та ефективної роботи усіх правоохоронних органів. Серед іншого відмітив, що наполеглива праця, професіоналізм, чесність та принциповість працівників прокуратури в змозі повернути довіру та повагу до прокуратури, як органу, що дійсно захищає права людини.

Олександр Воронін подякував кожному працівнику за спільну роботу та побажав колегам і ветеранам органів прокуратури міцного здоров’я, миру, благополуччя, злагоди в родинах, успіхів і досягнення поставлених цілей й результатів.

Захід відбувся за участі голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Скічка, заступника Черкаської обласної ради Сергія Лісового, керівників  правоохоронних органів області, які також висловили свої привітання колективу прокуратури.

Наказами  Генерального прокурора та керівника обласної прокуратури, з нагоди свята та за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм і досягнення позитивних результатів у роботі заохочено окремих працівників органів прокуратури області.

 

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

   

   

   

   

   

   

              

 

 

кількість переглядів: 1990