Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.10.2021

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно посадовця Черкаської міської ради та підприємця, які привласнили понад 1 млн грн на ремонті міських вулиць

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з департаментів Черкаської міської ради та фізичної особи – підприємця, які за попередньою змовою,  використовуючи підроблені офіційні документи, привласнили бюджетні кошти в сумі понад 1 млн грн (ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 358 КК України).

За версією слідства, обвинувачені налагодили злочинну схему незаконного заволодіння бюджетними коштами, виділеними на капітальний ремонт вулиць міста Черкаси, шляхом видачі завідомо неправдивих офіційних документів щодо обсягу та вартості виконаних робіт, проведення робіт з невідповідністю проектно-кошторисної документації та не у відповідності до державних будівельних норм.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими слідчого відділу Черкаського РУП ГУНП України в Черкаській області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1221