Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.10.2021

Жителька Христинівки постане перед судом за незаконну організацію грального бізнесу

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт за фактом незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор на території м. Христинівка Уманського району (ч. 1 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, в нежитловому приміщенні м. Христинівка працював незаконний гральний заклад, який організувала місцева жителька. З цією метою орендоване приміщення облаштовано усім необхідним приладдям для належного функціонування, де надавався доступ до азартних ігор, які проводилися у мережі Інтернет, з використанням програмних продуктів онлайн-системи.

Обвинувачена діяла конспіративно, надавала доступ до участі в азартних іграх лише «перевіреним гравцям», котрі зобов’язувались зберігати інформацію про діяльність закладу у таємниці.

Під час проведення санкціонованого обшуку у нелегальному закладі правоохоронцями виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, за допомогою якої здійснювалась вище вказана незаконна господарська діяльність у вигляді грального бізнесу, а також грошові кошти, на які судом накладено арешти.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Уманським РУП ГУНП в Черкаській області, за процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
                                        
 Пресслужба  Черкаської  обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1411