Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2021

За фактом умисного вбивства особи в центрі Черкас відкрито кримінальне провадження

Черкаською обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 44 - річного підприємця (п. 11 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 22.09.2021 до Нацполіції по лінії «102» надійшло повідомлення про те, що в м. Черкаси, по вул. Б. Вишневецького, в приміщені одного з кафе невстановлена особа, застосовуючи ймовірно автоматичну зброю, здійснила декілька пострілів в громадянина, після чого з місця події зникла в невідомому напрямку. Травмовану особу доставлено до лікарні з множинними вогнепальними пораненнями грудної клітки, але потерпілий помер.

Наразі триває слідство, вживаються заходи щодо виявлення й вилучення доказів, фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення та встановлення місцезнаходження правопорушника. З метою затримання останнього на території міста Черкаси та області введено в дію оперативний план "Сирена".

Здійснення досудового розслідування в указаному кримінальному провадженні доручено Слідчому управлінню Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Хід слідства вказаного кримінального провадження взято на контроль керівництвом Черкаської обласної прокуратури.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1724