Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2021

На території міста Черкаси виявлено заклади, в яких здійснювалась незаконна діяльність з організації та проведення азартних ігор

За результатами спільних заходів Управління Служби безпеки України в Черкаській області та Черкаської окружної прокуратури в рамках проведення досудового розслідування на території міста Черкаси 10.09.2021 припинено діяльність мережі ігрових залів, що надають доступ до азартних ігор, які проводяться в мережі Інтернет, шляхом проведення ряду обшуків з вилученням відповідної техніки.


Функціонування закладів з метою надання доступу до азартних ігор чи лотерей, які проводяться в мережі Інтернет, суперечить вимогам Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» від 15.05.2009 та Розпорядженню Кабінету Міністрів України від 20.12.2019 №1325-р «Про протидію гральному бізнесу».


Примітка: організація або проведення азартних ігор без ліцензії на провадження відповідного виду діяльності з організації та проведення азартних ігор, що видається відповідно до закону або випуск чи проведення лотерей особою, яка не має статусу оператора лотерей, або організація чи функціонування закладів з метою надання доступу до азартних ігор чи лотерей, які проводяться в мережі Інтернет є підставою для кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України.


                                                                                               Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 980