Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2021

Жителю Звенигородщини повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України

Звенигородською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115  КК України.


За даними слідства, зловмисник 30.08.2021, перебуваючи за місцем свого проживання в одному із сіл Звенигородського району Черкаської області, після вживання алкогольних напоїв разом з потерпілим, умисно наніс останньому удари руками, ногами та палицею, заподіявши тілесні ушкодження не сумісні з життям у вигляді перелому черепа, лівої та правої лопатки, лівої плечової кістки, 5-ти ребер з ліва та 4-ох з права, від яких потерпілий помер на подвір’ї домоволодіння.


Задля приховування слідів кримінального правопорушення труп потерпілого злочинець переніс до приміщення погреба на території цього ж домоволодіння.   


Правопорушника повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.


На цей час слідство триває, вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.


                                                                                                  Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1506