Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.09.2021

Повідомлено про підозру чотирьом особам, які вчинили хуліганські дії в м. Черкаси

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури оголошено підозри чотирьом чоловікам за фактом хуліганства, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України).


Установлено, що четверо місцевих жителів 08.09.2021, близько 15 години 50 хвилин, перебуваючи в громадському місці по вул. Хрещатик в м. Черкаси, вчинили хуліганські дії, саме застосовуючи предмети, спеціально пристосовані для нанесення тілесних ушкоджень, що схожі на вогнепальну зброю, та тримаючи їх в руках погрожували один одному, чим порушили громадський порядок і спокій громадян.


    Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


                                                                                                   Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1132