Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2021

Понад 600 тис. грн збитків з бюджету під час закупівлі теплової енергії для лікарні – судитимуть колишнього заступника головного лікаря обласної психіатричної лікарні

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього заступника головного лікаря обласної психіатричної лікарні Черкаської обласної ради за фактом службової недбалості, що призвела до заволодіння бюджетними коштами в сумі понад 600 тис. грн (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, обвинувачений, здійснюючи керівництво адміністративно-господарчою діяльністю лікарні, в період з квітня до грудня 2018 року не здійснив належного контролю за виконанням умов договору на закупівлю теплової енергії, в результаті чого безпідставно перераховано суб’єкту господарювання бюджетні кошти на загальну суму більше 600 тис. грн, чим завдано вказаному комунальному закладу тяжких наслідків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими СУ ГУНП в Черкаській області за оперативного супроводження УСР в Черкаській області ДСР НП України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1360