Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2021

Арештовано громадянина іншої держави, який підозрюється у вчиненні хуліганства в м. Умань

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури раніше судимому громадянину іншої держави повідомлено про підозру за фактом вчинення хуліганських дій з нанесенням тілесних ушкоджень жителю м. Умань (ч. 4 ст. 296 КК України).

За даними слідства, 24.08.2021, на одній з вулиць м. Умань між місцевим жителем та підозрюваним виник конфлікт, у ході якого останній спричинив потерпілому тілесні ушкодження, в тому числі кульові поранення гомілок шляхом здійснення  пострілів з предмету, зовні схожого на пістолет.

Правоохоронцями правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі за клопотанням органу досудового розслідування Уманським міськрайонним судом Черкаської області підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної  прокуратури

 

кількість переглядів: 1393