Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2021

На лаві підсудних – черкащанин, який спричинив ножове поранення неповнолітньому

За наслідками досудового розслідування Черкаською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 55-річного жителя м. Черкаси за фактом спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження неповнолітній особі (ч. 1 ст. 121 КК України).

За даними слідства, в квітні 2021 року обвинувачений, перебуваючи на пішохідному переході навпроти однієї з автозаправних станцій в м. Черкаси, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин наніс 16-річному неповнолітньому один удар ножем в область живота, у зв'язку з чим спричинив тілесні ушкодження, що відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень як такі, що небезпечні для життя в момент заподіяння. Після чого, боячись бути затриманим на місці скоєння злочину, з місця події втік, позбувшись знаряддя злочину, та переховувався поки не був відшуканий працівниками поліції.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1328