Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2021

Привітання з нагоди Дня Незалежності України

Сьогодні, напередодні найбільшого національного свята українського народу, заступник керівника Черкаської обласної прокуратури Сергій Пидорич привітав працівників органів обласної прокуратури з 30 річницею незалежності України.

Заступник керівника відомства у своєму привітанні зазначив, що «День незалежності – це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про завтра, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією, день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбутнє України. Минуле має вселяти мудрість. Майбутнє повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень».

Також, від імені керівництва Черкаської обласної прокуратури Сергій Миколайович звернувся зі словами привітання до колег, працівників органів обласної прокуратури, побажавши всім міцного здоров’я, щастя, добробуту та сімейного благополуччя, мирного неба та гарного настрою, а також подякував всім за роботу у справі зміцнення законності й правопорядку на теренах нашої області.

До привітань з нагоди свята долучились заступник голови Черкаської обласної ради Лісовий Сергій Миколайович та заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Гусак Віктор Григорович.

За сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм і досягнення позитивних результатів у роботі заохочено окремих працівників органів обласної прокуратури.

 

 

 

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1930