Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2021

У Черкасах директору товариства повідомлено про підозру у привласненні 162 тис. грн бюджетних коштів

Черкаською окружною прокуратурою спільно з Черкаським районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області за сприяння співробітників Управління Служби безпеки України в Черкаській області повідомлено про підозру керівнику одного з товариств міста Черкаси за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів.

За даними слідства, підрядник, виконуючи роботи з капітального ремонту території КНП «Друга Черкаська міська лікарня відновного лікування» (улаштування тротуарів), шляхом зловживання службовим становищем вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості щодо матеріалів та обсягів виконаних робіт, внаслідок чого привласнив кошти місцевого бюджету в сумі 162 тис. грн.

На даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 191 КК України передбачає покарання у виді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1480