Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2021

У Черкаській обласній прокуратурі відбулася координаційна нарада щодо стану протидії злочинності на Черкащині (ФОТО)

У середу, 11.08.2021, під головуванням керівника Черкаської обласної прокуратури Олександра Вороніна, за участю керівництва Національної поліції, Служби безпеки, Управління стратегічних розслідувань, Головного управління фіскальної служби, Управління боротьби з наркозлочинністю, Відділу протидії кіберзлочинам в області, Третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Черкасах) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, керівників окружних прокуратур, начальників територіальних відділів поліції відбулася координаційна нарада, на якій обговорено питання стану протидії злочинності, ефективність вжитих правоохоронними органами заходів, спрямованих на виявлення та припинення кримінальних правопорушень.

На нараді підбито підсумки спільної діяльності правоохоронних органів у запобіганні та протидії злочинності на території Черкаської області упродовж І півріччя 2021 року.

Відкриваючи нараду, керівник обласної прокуратури Олександр Воронін відзначив, що завдяки ефективній взаємодії усіх правоохоронних органів, виконанню узгоджених спільних заходів у боротьбі зі злочинністю вдалося досягти певних позитивних результатів.

На території області відбулося зниження кількості облікованих правопорушень, у тому числі особливо тяжких і тяжких злочинів. Правоохоронними органами до суду скеровано 10 обвинувальних актів щодо організованих злочинних груп, закінчено актуальні кримінальні провадження, у тому числі на пріоритетних напрямах діяльності.

Попри це, наявні проблемі питання, для вирішення яких потрібно консолідувати зусилля правоохоронних органів. Присутні обговорили основні прорахунки, що були допущені, та шляхи усунення їх у майбутньому.

За підсумками наради визначено спільні скоординовані заходи, спрямовані на утвердження законності та протидію злочинності на Черкащині, які правоохоронці будуть реалізовувати упродовж ІІ півріччя 2021 року.
                                       
 

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

   

   

   

      

 

 

кількість переглядів: 1266