Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2021

У Черкаській обласній прокуратурі обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів (ФОТО)

У понеділок, 26.07.2021, в приміщенні Черкаської обласної прокуратури відбулися збори прокурорів Черкаської обласної прокуратури, на яких було обрано трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.

Перед відкриттям зборів очільник відомства Олександр Воронін повідомив  колектив прокурорів Черкаської обласної прокуратури про те, що збори скликано на виконання наказу Генерального прокурора, а також відповідно до ст. 69 Закону України «Про прокуратуру» та звернувся до присутніх прокурорів з проханням повною відповідальністю підійти до вирішення зазначеного питання й зробити свідомий вибір, адже «відновлення роботи прокурорського самоврядування покликане гарантувати незалежність прокуратури в цілому та кожного прокурора зокрема, а також забезпечити функціонування передбачених законодавством кадрових та інших пов’язаних з цим механізмів».

За результатами таємного голосування більшістю голосів від загальної кількості прокурорів Черкаської обласної прокуратури делегатами на конференцію обрано:

-    Бутар Віталіна Сергіївна – прокурор відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Черкаської обласної прокуратури;

-    Воронін Олександр Володимирович – керівник Черкаської обласної прокуратури;

-    Криворучко Руслан Олександрович – начальник відділу забезпечення діяльності у сфері запобігання та протидії корупції Черкаської обласної прокуратури.

Відповідні збори також відбулися і в окружних прокуратурах Черкаської області, на яких делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів обрано по два представника від кожної окружної прокуратури.

Довідково: всеукраїнську конференцію прокурорів скликано відповідно до наказу Генерального прокурора від 19.07.2021 № 237 «Про організаційні заходи із забезпечення скликання та» на 27-28 серпня цього року.

На обговорення конференції заплановано винести, у тому числі, наступні питання:
-    призначення одинадцяти членів Ради прокурорів України;
-    призначення п’ятьох членів відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження;
-    затвердження та прийняття документів, що належать до компетенції всеукраїнської конференції прокурорів.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

   

   

   

   

   

 

 

кількість переглядів: 1176