Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2021

На лаві підсудних – директор підприємства, який обвинувачується у заволодінні майже 2 млн грн бюджетних коштів у ході ремонту дорожнього покриття у Звенигородському районі

За процесуального керівництва Звенигородської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора одного з приватних підприємств Черкащини за фактом заволодіння чужого майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання своїм службовим становищем і службового підроблення (ч. 4, ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366  КК України).

За даними слідства, обвинувачений, будучи директором підприємства, яке виконувало поточний середній ремонт дорожнього покриття у Звенигородському районі, шляхом зловживання службовим становищем підписав акти приймання виконаних робіт, завищивши фактичні об'єми та приховавши факти неякісного ремонту покриття. Зрештою, це призвело до того, що підприємство заволоділо бюджетними коштами в сумі майже 2 млн грн.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.    
      
Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1204