Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2021

У прокуратурі відбулася прес-конференція

У четвер, 17 червня, в Черкаській обласній прокуратурі відбулася прес-конференція керівника прокуратури Олександра Вороніна, заступника начальника ГУНП в Черкаській області - начальника слідчого управління Євгена Рогачов, голови Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України Тетяни Калиновської із представниками засобів масової інформації щодо стану розслідування справи про вбивство черкаського журналіста Вадима Комарова.


Під час зустрічі керівник обласної прокуратури та заступник начальника ГУНП області надали представникам засобів масової інформації вичерпну інформацію про стан досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо цього резонансного злочину. На даний час проведено понад 1710 допитів, 25 судових експертиз – судово-медичних, молекулярно-генетичних, комп’ютерно-технічних та комплексних, проаналізовано записи з понад 100 камер та понад тисячу абонентських з’єднань. Разом з експертами  проведено 3Д моделювання спричинення тілесних ушкоджень потерпілому, в результаті якого встановлено яким предметом спричинені тілесні ушкодження потерпілому. Зазначено основні версії, які розглядалися слідством, і проблеми, які вплинули на хід досудового розслідування.


Також свої коментарі під час прес-конференції щодо вбивства журналіста надала голова Черкаської обласної організації Національної спілки журналістів України Тетяна Калиновська.


Як зазначено очільником обласної прокуратури – «Дане кримінальне провадження перебуває на постійному контролі та вживаються всі необхідні процесуальні дії для його розслідування».

                                                                                                        Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1137