Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2021

За принципової позиції прокуратури жителя Чорнобаївщини засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі

За принципової позиції прокурорів Золотоніської окружної прокуратури Чорнобаївським районним судом Черкаської області засуджено до позбавлення волі чоловіка, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).


Під час судового розгляду доведено, що 46-річний чоловік, мешканець одного з сіл Чорнобаївського району Черкаської області, 15.09.2020 на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин із потерпілим, діючи умисно та цілеспрямовано, наніс останньому численні удари руками, ногами, табуретом в область голови і тулуба, чим спричинив потерпілому тілесні ушкодження, які відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень та призвели до смерті потерпілого.


Враховуючи наявність доказів, визнання вини обвинуваченим, суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України та призначив покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі.


                                                                                     Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 816