Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2021

До суду скеровано обвинувальний акт по факту пропозиції надання неправомірної вигоди працівнику поліції

Звенигородською окружною прокуратурою 31.05.2021 скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про обвинувачення жителя Звенигородського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України.


За даними слідства обвинувачений 14.05.2021, перебуваючи в салоні службового автомобіля поліції, висловив пропозицію надати працівникам поліції, які перебували на службі, неправомірну вигоду в сумі – 5300 грн за не притягнення його до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.


Довідково: пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища караються штрафом від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

                                                                                                                          Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 864