Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2021

До суду скеровано справу стосовно місцевого жителя за обвинуваченням у збуті алкогольних напоїв, небезпечних для життя та здоров’я людей

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкащини за фактом незаконного придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збуту та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв (ч. 1 ст. 204 КК України).

У ході проведення досудового розслідування установлено, що обвинувачений упродовж 2020 - 2021 років незаконно здійснював діяльність з  придбання, зберігання та транспортування незаконно виготовлених алкогольних напоїв, які збував жителям Черкаської області під виглядом горілки, розфасованої у пластикові ємності об’ємом 5 л.  

Нагадаємо, відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1230