Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.03.2021

Обласною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно посадовця Черкаської обласної державної адміністрації

    Черкаська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, яке розслідується  слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області за оперативного супроводу УСБ України в Черкаській області, за підозрою заступника директора департаменту – начальника управління агропромислового виробництва та фінансово-кредитного забезпечення Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації в одержанні службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

     Досудовим розслідуванням установлено, що обвинувачений отримав 20000 гривень неправомірної вигоди за сприяння в передачі в оренду об’єкту водного фонду (ставка), розташованого в адміністративних межах Городищенської міської ради за межами населеного пункту.

     30.03.2021 обласною прокуратурою направлено до Соснівського районного суду м. Черкаси Черкаської області обвинувальний акт щодо зазначеної посадової особи для розгляду.

     Довідково: відповідальність за вчинення дій, передбачених ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 1188