Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2021

Черкаська прокуратура повідомила про підозру директору будівельних товариств за фактом привласнення більше півмільйона грн бюджетних коштів

Черкаською окружною прокуратурою спільно зі слідчими Нацполіції, за сприяння співробітників Управління СБУ в Черкаській області зібрано достатньо доказів, на підставі яких керівнику двох підприємств-забудовників міста 24.03.2021 повідомлено про підозру за фактом привласнення бюджетних коштів, а також видачі завідомо неправдивих офіційних документів, що призвело до тяжких наслідків (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

За версією слідства, підозрюваний вніс недостовірні відомості до актів виконаних робіт і привласнив бюджетні кошти в розмірі більш як півмільйона гривень, що виділялися з місцевого бюджету на проведення ремонту будівель комунальних закладів і закладів освіти міста Черкаси.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1315