Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2021

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно колишнього працівника ДСНС, який зберігав психотропні речовини з метою збуту

Черкаською  обласною прокуратурою погоджено та скеровано до Соснівського районного суду м. Черкаси  обвинувальний акт стосовно колишнього працівника Управління ДСНС України в Черкаській області за фактом незаконного придбання, зберіганні з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

За версією слідства, обвинувачений незаконно придбав психотропну речовину, обіг якої обмежений – амфетамін, розфасований у 100 прозорих полімерних пакета з пазовими замками, та зберігав при собі для подальшої реалізації, однак був викритий працівниками правоохоронних органів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось територіальним управління Державного бюро розслідувань, розташованим у місті Києві, за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1328