Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.03.2021

Спроба підкупити працівника Нацполіції за безперешкодне функціонування ігрових закладів – повідомлено про підозру жителю м. Жашків (ФОТО)

За процесуального керівництва Уманської окружної прокуратури повідомлено про підозру 23-річному жашківчанину, який здійснив спробу підкупити працівника Нацполіції (ч. 3 ст. 369 КК України).

За даними слідства, підозрюваний висловив пропозицію та намагався надати неправомірну вигоду в сумі 15 тис. грн службовій особі, яка займає відповідальне становище, одного із територіальних відділів поліції за вирішення питання щодо безперешкодного функціонування діючих ігрових закладів, в яких здійснюється незаконна ігрова діяльність, а також подальше безперешкодне відкриття аналогічних закладів, з щомісячним наданням грошових коштів за роботу кожного закладу.

Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України, наразі до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття проведено Уманською окружною прокуратурою спільно зі слідчими СВ Уманського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, за оперативного супроводу Черкаського управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури
 

кількість переглядів: 1226