Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.03.2021

За апеляцією прокуратури продовжено розгляд справи про визнання недійсним договору на проведення ремонту будівлі манежу та благоустрою смілянського стадіону

Прокуратура захистила інтереси держави в суді апеляційної інстанції в справі про визнання недійсними результатів відкритих торгів і договору на проведення капітального ремонту будівлі легкоатлетичного манежу та благоустрою території стадіону в м. Сміла на суму 5,5 млн грн.

Раніше Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області виявлено невідповідність тендерної пропозиції переможця торгів вимогам тендерної документації замовника, у тому числі в частині відсутності підтвердження в учасника досвіду виконання аналогічних договорів, неузгодженість даних локальних кошторисів, наданих у складі тендерної пропозиції ФОП з обсягами, визначеними замовником.

З метою попередження нераціонального використання коштів бюджету та недопущення спричинення істотної шкоди інтересам держави прокуратура звернулася до суду з відповідним позовом.

Раніше Господарський суд Черкаської області позов прокуратури залишив без розгляду, але за скаргою прокурора суд апеляційної інстанції таке судове рішення скасував. Наразі розгляд позову прокурора щодо захисту загальних інтересів територіальної громади буде продовжено в місцевому господарському суді.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1142