Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.03.2021

У Черкасах посадовець Головного управління Держпродспоживслужби підозрюється в систематичному отриманні неправомірної вигоди

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру посадовцю Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За версією слідства, підозрюваний отримував неправомірну вигоду за вирішення питань, що входять до його компетенції. Так, правоохоронцями задокументовано систематичне отримання посадовою особою грошових коштів за видачу сертифікату на продукцію, яка експортувалася за межі кордону України. Під час отримання чергової суми в 6 тис грн особу затримано на гарячому в службовому кабінеті.

Придніпровським районним судом м. Черкаси 06.03.2021 обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Заходи з викриття проведено Черкаською обласною прокуратурою спільно зі слідчими СУ ГУНП в Черкаській області за матеріалами УСБУ в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1169